Antalya'da alkol etkisindeki iş yeri sahibi, tartıştığı müşterisini vurdu
Antalya'da bir market sahibi, tartıştığı müşterisini tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan kişinin yüksek alkol etkisinde olduğu belirlendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir market sahibinin oğlu H.K., tartıştığı müşterisi Hasan Şimşek'i (19) tabancayla vurdu.

Olayın detayları
Dün gece saatlerinde Aşağıpazarcı Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana gelen olayda, H.K. ile Şimşek arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı saldırıya dönüştü ve H.K., Hasan Şimşek'i vurdu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Şimşek'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Alkol testi sonucu
Olaydan sonra gözaltına alınan H.K.'nin yapılan alkol testinde 3.87 promil alkollü olduğu belirlendi. Bu durum, cinayet olayının boyutlarını daha da karmaşık hale getirdi. Öte yandan, Hasan Şimşek’in anne ve babası, oğullarının ölüm haberiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Anne baygınlık geçirirken, baba da fenalaştı ve ambulansta müdahale edilerek hastaneye kaldırıldılar.



Bakmadan Geçme
Gaziantep'te eşini öldüren kişi sokakta rastgele ateş açtı
Gaziantep'te eşini öldüren şahıs sokakta rastgele ateş açtı
Kayıp Ayşegül Yaşar'ın cesedi ormanda bulundu
Çifteler'de bıçaklı kavgada iki kişi tutuklandı
Eşinin ölümü şüpheli bulunan kadının Yunanistan sınırında yakalandı
Oto galericisi bıçaklanarak öldürüldü
