Asayiş

Antalya'da hafif ticari aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Antalya'da hafif ticari aracın çarptığı 13 yaşındaki çocuk, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın detayları güvenlik kameralarına yansıdı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Antalya'da hafif ticari aracın çarptığı çocuk hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuğa hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 30 metre savrulan çocuk ağır yaralandı.

Antalya\

FELAKET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, çocuğun yaya geçidinden geçmeye çalıştığı esnada hızla gelen aracın çarpması net bir şekilde görülüyor. Olay, saat 13.00 sıralarında meydana geldi ve çocuğun üzerinden 'Emirhan S.' adına düzenlenmiş bir otobüs kartı çıktı. Sağlık ekipleri, olay yerine geldiklerinde çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

Antalya\

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazaya tanıklık edenler, sürücünün hızla geldiğini ve çocuğun sağ tarafından çarptığını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, sürücü Abdullah K. gözaltına alındı. Bu trajik olay, yaya güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.

Antalya\Antalya\Antalya\Antalya\

Bu Yazıyı Paylaş