Antalya'da şok edici kuzen cinayeti güvenlik kamerasında
Antalya'da kuzen cinayeti güvenlik kameralarına yansıdı. Imad Almograbi, tartıştığı kuzeni Doğan Duman'ı tabanca ile vurup öldürdü.

Antalya'da, kuzeni Doğan Duman'ı (52) tabanca ile vurup öldüren Imad Almograbi'nin (44) cinayet anına dair güvenlik kamerası görüntüleri gün yüzüne çıktı.

OLAYIN YAŞANDIĞI AN
Olay, 25 Kasım tarihinde saat 16.30 sularında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde bulunan bir apart otelin kafesinde gerçekleşti. İsrail vatandaşı olan Imad Almograbi ve yine İsrail vatandaşı kuzeni Doğan Duman, aralarındaki husumeti konuşmak için kafede buluştular. Ancak kısa süre içinde ikili arasında tartışma başladı.

KAÇIŞ VE YAKALANMA
Tartışma esnasında kafedeki müşterilerin panikle uzaklaşmaya başladığı gözlemlendi. Almograbi, yanındaki tabancayla kuzenine ateş açtı. Şarjöründeki mermilerin bitmesi üzerine otomobiline koşan Almograbi, ikinci şarjörünü alarak kafede Doğan Duman'a tekrar ateş etti. Duman, çok sayıda merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından 07 CAH 724 plakalı otomobille kaçan Almograbi ve yanındaki kişi, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından 10 kilometre uzaklıkta yakalandı. Gözaltına alınan Almograbi, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

GÜVENLİK GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Olayın güvenlik kamerası kayıtları da basına yansıdı. Görüntülerde, kafeden çıkan Doğan Duman'ın kuzeni Imad Almograbi'nin omuz atmasıyla yere düştüğü ve Almograbi'nin tabancayla Duman'a şarjör bitene kadar ateş ettiği anlar yer aldı.

Bakmadan Geçme
Uzay kongresi Antalya'da başladı
Antalya'da yangında dubleks daire kullanılamaz hale geldi
Antalya'da kayıp gencin evinde yangın çıktı
Antalya'da Lüks Otel Sahiplerine Fuhuş ve Uyuşturucu Operasyonu
15 aydır kayıp olan Hüseyin Karadeniz'in eşyaları bulundu
Antalya'da asfalt yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
