Spor

Arda Güler'e büyük terbiyesizlik! Maç sonu görmezden geldi

Real Madrid’in Elche’yi 3-2 yendiği maçın ardından dikkat çeken bir an yaşandı. Maçın oyuncusu seçilen Arda Güler’in uzattığı ele Jude Bellingham karşılık vermedi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Arda Güler'e büyük terbiyesizlik! Maç sonu görmezden geldi

Real Madrid, La Liga’da Elche deplasmanından 3-2 galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Arda Güler ile Jude Bellingham arasında dikkat çeken bir görüntü kaydedildi.

Performansıyla maçın oyuncusu (MVP) seçilen Arda Güler, müsabaka sonrası takım arkadaşlarını tek tek elini sıkarak tebrik etti. Milli futbolcu Bellingham’ın yanına geldiğinde ise beklenmedik bir durumla karşılaştı.

Görüntülerde Arda Güler’in selamlaşmak için Bellingham’a elini uzattığı, İngiliz futbolcunun ise bu harekete karşılık vermediği görüldü.

Bellingham’ın karşılık vermemesinin ardından Arda Güler başını salladı ve takım arkadaşına hafifçe dokundu. Ardından herhangi bir tartışmaya girmeden diğer oyuncularla selamlaşmaya devam etti.

O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İkili arasında forma rekabetine bağlı bir gerginlik bulunduğu yönündeki iddialar yeniden dile getirildi.

Bu Yazıyı Paylaş