Eğitim

Arnavutköy Belediyesi ve İbn Haldun Üniversitesi: Yeni Medya Akademisi için iş birliği

İstanbul Arnavutköy Belediyesi ve İbn Haldun Üniversitesi, gençlere medya ve iletişim alanında eğitim verecek Yeni Medya Akademisi'ni hayata geçirmek için iş birliği yaptı. Akademi, modern ekipmanlar ve uzman eğitmenlerle gençlerin sektöre hazırlanmasını
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Arnavutköy Belediyesi ve İbn Haldun Üniversitesi: Yeni Medya Akademisi için iş birliği

GENÇLER İÇİN YENİ FIRSATLAR

Rektör Arkan, gençlerin yeni medya üzerinden kendi hikayelerini anlatabilmelerinin önemine değinerek, akademinin iletişim ve dijital becerilerin geliştirilmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Belediye Başkanı Candaroğlu ise Arnavutköy'ün genç nüfusunu kıymetli bir sermaye olarak nitelendirerek, akademinin gençleri medya alanında tüketici değil, içerik üreten bireyler haline getirmeyi hedeflediğini belirtti. Akademi, radyo sunuculuğundan dijital hukuka kadar geniş bir eğitim yelpazesi sunacak.

MODERN TEKNOLOJİ VE UYGULAMALI EĞİTİM

Akademi, modern sınıflar, tam donanımlı stüdyolar ve alanında uzman eğitmenlerle gençlere uygulamalı eğitim imkanı sağlayacak. Katılımcı gazeteciler, akademinin gençlerin mesleğe daha bilinçli başlamaları için önemli bir fırsat olduğunu ve doğru haberciliğin önemini vurguladı. Programın sonunda katılımcılar, akademiyi yerinde inceleyerek modern altyapısını inceledi. Yeni Medya Akademisi, gençlere radyo yayıncılığından sosyal medya yönetimine, dijital içerik üretiminden video kurguya kadar çeşitli alanlarda eğitim verecek. Eğitimleri başarıyla tamamlayan öğrenciler sertifika alma hakkına sahip olacaklar.

Bu Yazıyı Paylaş