Avcılar'da metrobüs yangını kontrol altına alındı
Avcılar'da bir metrobüsün motor bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Seferler kısa süre içinde normale döndü.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, Ankara istikametine giden bir metrobüsün motor bölümünde yangın çıktı. Yangın, itfaiyenin zamanında müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

YOLCULAR GÜVENLİĞE ALINDI
Saat 17.30 civarında, Avcılar'dan Söğütlüçeşme yönüne ilerleyen metrobüsün motor kısmından yoğun duman ve koku yayılmaya başladı. Bu durumu fark eden yolcular, şoföre uyarıda bulunarak aracın durmasını sağladı ve hemen tahliye oldular.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ
Yangın ihbarı üzerine İETT ve İstanbul İtfaiyesi ekipleri hızlıca olay yerine intikal etti. Ekiplerin etkili müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından metrobüs, bir çekici yardımıyla kaldırıldı ve seferler normale döndü.

Bakmadan Geçme
Avcılar'daki sitede 5 milyon lira değerinde ziynet eşyası çalındı
Avcılar'da tuvalette fenalaşan adam hayatını kaybetti
Avcılar'da yıkım sırasında yan bina hasar gördü
Avcılar'da çiçek hırsızlığı: 'Sabahın köründe şafak operasyonu gibi
Avcılar'da motosikletli zabıta, seyyar satıcıyı yaraladı
Avcılar'da kentsel dönüşüm paniği: Mahalleli deprem sandı
