Avrupa şampiyonu Yiğit Erdoğan, minik sporcuların coşkusuyla karşılandı
Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Yiğit Erdoğan, Bolu'da minik sporcular tarafından coşkuyla karşılandı ve hediyelerle ödüllendirildi.

Yunanistan'da düzenlenen Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Yiğit Erdoğan, Bolu'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

MINİK SPORCULARIN SEVİNCİ
Bolu'da bulunan spor kompleksinin önünde yapılan karşılama etkinliğinde, minik sporcular Türk bayrakları ve meşalelerle şampiyon sporcuyu selamladı. Bu coşkulu anlar, Yiğit Erdoğan'ın başarılarına duyulan hayranlığın bir göstergesi oldu.

HEDEF DAHA BÜYÜK BAŞARILAR
Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler de etkinlikte yer alarak Yiğit Erdoğan'a hediyeler takdim etti. Güler, başarılı sporcunun daha büyük başarılara imza atacağına inandığını vurguladı.


