Gündem

Avrupalı Demokratlar, İmamoğlu'nun hapis cezasına tepki gösterdi

Avrupalı Demokratlar, İmamoğlu'nun hapis cezasının ardından Üsküdar'da düzenlenen gösterileri destekleyerek, halkın demokrasi mücadelesini durduramayacaklarını vurguladı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Avrupalı Demokratlar, İmamoğlu'nun hapis cezasına tepki gösterdi

Avrupalı Demokratlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hapis cezası almasının ardından Üsküdar'da düzenlenen gösterilere dair açıklamalarda bulundu.

Avrupalı Demokratlar, İmamoğlu\

Demokrasi için ayağa kalktılar

Tutuklanan İmamoğlu'nun, “halkı durduramazsınız” ifadesiyle desteklenen açıklamalarda, gösterilerin önemi vurgulandı. Avrupalı Demokratlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımda, “İmamoğlu’na verilen cezanın ardından Üsküdar demokrasi için ayağa kalktı” dediler.

Binlerce kişi destek için toplandı

Gösterilerde yer alan Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel'in mitingine de dikkat çekildi. Paylaşımda, “Dün, Ekrem İmamoğlu iki yıl bir ay hapis cezası aldı ve bu karar kesinleşirse siyasi yasakla karşılaşacak. Ama Üsküdar, demokrasi için dolup taştı” ifadeleri yer aldı.

Bu Yazıyı Paylaş