Dünya

Avustralya'daki plajda silahlı saldırıda ölü sayısı 15'e yükseldi

Sydney'deki Bondi Plajı'nda meydana gelen silahlı saldırıda ölü sayısı 15'e yükselirken, saldırganların baba-oğul olduğu açıklandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Avustralya'daki plajda silahlı saldırıda ölü sayısı 15'e yükseldi

Avustralya'nın Sydney kentindeki Bondi Plajı'nda gerçekleşen silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısının 15'e ulaştığı bildirildi.

HASTANELERDE TEDAVİ GÖRENLER VAR

New South Wales Polisi'nden yapılan açıklamaya göre, saldırıda yaralanan 40 kişinin hastanede tedavi altında olduğu kaydedildi. Saldırının etkileri, yerel halkta büyük bir şok yaratırken, güvenlik önlemleri de artırıldı.

SALDIRGANLARIN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Saldırının gerçekleştirenlerin baba ve oğul olduğu belirtildi. NSW Polis Komiseri Mal Lanyon, 50 yaşındaki babanın olayda hayatını kaybettiğini, 24 yaşındaki oğlunun ise hastanede kritik durumda olduğunu ifade etti. Ayrıca, babanın ruhsatlı silah sahibi olduğu ve olay yerinde 6 silahın ele geçirildiği bilgisi verildi.

Bu Yazıyı Paylaş