Gündem

Aydın'da bekçilere bıçaklı saldırı: 3 şüpheli tutuklandı

Aydın'da yüksek sesle müzik dinledikleri için uyarılan 4 bekçiyi bıçakla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı. Saldırganlar, bekçileri hastane önünde de taciz etti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Aydın'da bekçilere bıçaklı saldırı: 3 şüpheli tutuklandı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, yüksek sesle müzik dinledikleri gerekçesiyle kendilerini uyaran 4 çarşı ve mahalle bekçisini bıçakla yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay, 15 Ekim gecesi Zafer Mahallesi'ndeki Jandarma Sosyal Tesisleri yakınlarında meydana geldi.

KAVGA BÜYÜDÜ, BIÇAKLAR ÇEKİLDİ

Sosyal tesislerin yanındaki yolda alkol alan 3 kuzen ile izinli günlerinde bölgede bulunan bekçiler arasında yüksek müzik sesi yüzünden tartışma yaşandı. Bekçilerin müziği kısmaları yönündeki uyarılarına rağmen sesini daha da açan şüphelilerle bekçiler arasında kavga çıktı. Kavgada, Aydın Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 4 bekçi vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

HASTANE ÖNÜNDE DE SALDIRDILAR

Yaralı bekçiler kendi imkanlarıyla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdu. Ancak, 3 kuzen, bekçileri hastane önünde de takip ederek bıçaklı saldırıya devam etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgaya karışan ve tavuk satışı yapan şarküteri işletmecisi olduğu öğrenilen 3 şüpheli, kaçtıkları otomobille polis tarafından durdurularak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Tedavileri tamamlanan 4 bekçi ise bir gün sonra taburcu edildi.

Bu Yazıyı Paylaş