Asayiş

Aydın'da yerel ürün mağazasına silahlı saldırı: Eski başkan gözaltında

Aydın'da yerel ürün mağazasına düzenlenen silahlı saldırıda, eski Germencik Belediye Başkanı F.Ö. gözaltına alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Aydın'da yerel ürün mağazasına silahlı saldırı: Eski başkan gözaltında

Aydın'ın Germencik ilçesinde, belediyeye ait yerel ürün satış mağazasına silahlı bir saldırı gerçekleştirildi. Olayda, eski Germencik Belediye Başkanı F.Ö. (54) gözaltına alındı.

Aydın\

Olayın detayları

Saldırı, dün saat 22.00 sularında Germencik Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Yoldan geçen lüks bir araçtan, mağazaya doğru ateş açıldı. Yapılan saldırıda, mağazaya 12 kurşun isabet etti ve ciddi hasar oluştu. Olayın ardından, çevredeki durumun kontrol altına alınması için polis ekipleri hemen ihbar üzerine adrese sevk edildi.

Aydın\

Polis inceleme başlattı

Görgü tanıklarının ifadeleri alınırken, güvenlik kameraları da incelendi. Yapılan detaylı çalışmalar neticesinde, eski Germencik Belediye Başkanı F.Ö. şüpheli olarak gözaltına alındı. F.Ö.'nün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Bu Yazıyı Paylaş