Asayiş

Aydın'daki cinayetle ilgili 3 şüpheli polise teslim oldu

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir işyerine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ramazan Kurt'un cinayetinin üç şüphelisi, polise teslim oldu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Aydın'daki cinayetle ilgili 3 şüpheli polise teslim oldu

Aydın'ın Efeler ilçesinde, bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda Ramazan Kurt'un (27) hayatını kaybetmesine neden olan üç kişi, polise teslim oldu.

Aydın\

Olayın detayları

Dün saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz saldırganlar, Ramazan Kurt'u tabancayla vurdu. Yaralı olarak yere yığılan Kurt için sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Kurt, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yaşamını yitirdi.

Aydın\

Şüphelilerin yakalanması

Olayın ardından polis, Y.K., E.K. ve M.K. isimli üç kişinin otomobille iş yerine geldiklerini ve Ramazan Kurt'u silahla yaraladıktan sonra kaçtıklarını belirledi. Şüpheliler, daha sonra polise teslim olarak gözaltına alındı; ifade işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bu Yazıyı Paylaş