Gündem

Aydın ve İzmiri sarsan Yıldırım Çetesine darbe: Lider kaçtı, 4 tutuklama!

Aydın ve İzmirde Yıldırım Çetesine yönelik operasyonda 4 kişi tutuklandı. Örgüt liderinin yurt dışına kaçtığı belirlenirken, yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Aydın ve İzmiri sarsan Yıldırım Çetesine darbe: Lider kaçtı, 4 tutuklama!

Aydın ve İzmirde korku salan Yıldırım Çetesine yönelik jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon, suç dünyasında şok etkisi yarattı. Silahlı tehdit, ev ve araç kurşunlama gibi eylemleriyle tanınan örgütün, korku yaymak ve güç gösterisi yapmak amacıyla bu eylemlerini sosyal medyada kaydettiği ortaya çıktı.

LİDER YURT DIŞINA KAÇTI

Operasyonun en dikkat çekici detayı ise çetenin liderinin yurt dışına kaçmış olması. Liderin talimatlarıyla hareket ettiği düşünülen 5 şüpheli, uzun süren takibin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Bu şüphelilerden dördü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YURT DIŞINDAKİ LİDER İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Jandarma ekipleri, Yıldırım Çetesinin yurt dışındaki liderini yakalamak için uluslararası düzeyde çalışmalarını sürdürüyor. Bu operasyon, organize suç örgütlerine karşı verilen mücadelenin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Yazıyı Paylaş