Ayşe Tokyaz cinayeti davasında son gelişme
Ayşe Tokyaz cinayeti davasında 2. duruşma Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak ve sanıklar tekrar hakim karşısına çıkacak.

Küçükçekmece'de, eski polis memuru Cemil Koç'un cinayetle yargılandığı Ayşe Tokyaz davasında, sanıklar 2. kez hakim karşısına çıkıyor.

DURUŞMA TARİHİ VE YERİ
Duruşma, Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirilecek. Olay, 11 Temmuz 2025 tarihinde meydana geldi. İddianamede, sanık Cemil Koç hakkında, 'Kadına karşı tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor.

TUTUKLU SANIKLAR VE CEZALARI
Dava kapsamında tutuklu olan 7 sanığın, 'Kadına karşı tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürmeye yardım etme' suçundan 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor. Ayrıca, Oğuz Kal hakkında da Cemil Koç'un işlediği suça iştirak etmesi nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor.






Bakmadan Geçme
Kayseri’de fabrika müdürü cinayetinde müebbet karar
Yahşihan'da cinayet davası: 10 sanığa hapis cezası
Ömer Can Çınar: Pişmanım
Erdemli'de çiftin ölümüyle ilgili davada ağırlaştırılmış müebbet talebi
Türkkal kardeşlerin ölümüne yol açan davada sanıklara ağır ceza talebi
Özlüer kardeşleri öldüren sanık: Tahliye istemiyorum
