Ayşe Tokyaz cinayetinde şok itiraflar: 'Cesedi bavula ben koydum
Ayşe Tokyaz cinayetinin ilk duruşmasında sanık Cemil Koç, cesedi bavula kendisinin koyduğunu ve birinden gömülmesini istediğini itiraf etti. Duruşmada yaşanan gerginlik sonrası sanık salondan çıkarıldı.

Küçükçekmece'de üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz'ı (22) öldürdüğü ve cesedini bavul içinde yol kenarına attığı iddiasıyla yargılanan eski polis Cemil Koç (38), ilk duruşmada şok edici itiraflarda bulundu. Koç, cesedi bavula kendisinin koyduğunu ve bir tanıdığından gömülmesini istediğini belirtti.

SANIKTAN ŞOK EDİCİ İTİRAFLAR
Duruşmada savunma yapan Cemil Koç, 'Cesedi bavula ben koydum. İlker bana yardım etsin diye onu kullandım. Ama onun tüm bunlardan haberi yoktu. Bagajı ben kapattım, bavulu ben koydum. Necmettin'e 'Elimde bir valiz var, gömülmesi lazım' dedim. Bana 'İçinde ne var' dedi. 'Tarihi eser ama kesinlikle içine bakılmayacak' dedim. Gömüp fotosunu ve adresini bana atmasını söyledim. Ancak Necmettin yakalanmış. Polislere yerini söylemiş arabanın anahtarını vermiş. Necmettin ile bu iş karşılığında 400-500 bin lira arası anlaştık' ifadelerini kullandı. Koç ayrıca, Ayşe ile bir tanışma platformu üzerinden tanıştığını ve zina yapmamak için imam nikahı kıydığını da sözlerine ekledi.
DURUŞMADA GERGİNLİK VE TEPKİLER
Mahkemede sanık Cemil Koç ile maktul Ayşe Tokyaz'ın ablası Esra Tokyaz arasında gergin anlar yaşandı. Esra Tokyaz'ın tepkileri üzerine Cemil Koç'un küfür etmesiyle duruşma salonunda tansiyon yükseldi ve Koç duruşmadan çıkarıldı. Duruşma, sanıkların savunmalarının alınmasına devam edilmek üzere yarın saat 10.00'a ertelendi. Duruşma öncesi adliye önünde açıklama yapan KADEM avukatı Sinem Ermiş, Ayşe Tokyaz için adalet talep ederek, kadına yönelik şiddetin vahşetini gözler önüne serdiğini ve davanın takipçisi olacaklarını belirtti.
Bakmadan Geçme
Cemil Koç, Ayşe Tokyaz cinayeti nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı
Ayşe Tokyaz cinayetinde şok itiraflar: Sanık Koç'tan kan donduran savunma!
Cemil Koç'un darp görüntüleri ortaya çıktı: Ayşe Tokyaz cinayetiyle bağlantılı
Ejegül Ovezova’nın ölümüyle ilgili flaş tanık ifadesi: Pencereden düşmeden önce 'yeter yeter' diye bağırdı
Ayşe Tokyaz cinayetinde sanıklar ikinci kez hakim karşısında
