Asayiş

Baba, çocuklarını öldürmekten aldığı 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla şok etti

Bursa'da 3 çocuğunu öldüren Murat Kılıç, mahkeme tarafından 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Duruşmadaki ifadeleri büyük tepki topladı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Baba, çocuklarını öldürmekten aldığı 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla şok etti

Bursa'da, çocukları Zeynep (11) ve Aslı'yı (6) bıçaklayarak, Muhammet Ali'yi (3) ise boğarak öldüren Murat Kılıç (41), mahkeme tarafından 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

ÇOCUKLARINI SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ

Dava sürecinde, Kılıç, çocuklarını çok sevdiğini ve olay günü intihar girişiminde bulunduğunu ifade ederek, “Astım kendimi, sonra uyandım, damarlarımı kestim. Baktım olmuyor, teslim oldum” dedi. Ancak mahkeme başkanı, “Çocuklarını niye öldürdün?” diyerek, sanığın ifadelerine tepki gösterdi. Olay, 29 Mayıs 2024 tarihinde Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir apartmanın bodrum katında gerçekleşti.

ÜÇ ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Murat Kılıç, olaydan sonra polis merkezine gidip suçunu itiraf etti. Olay yerine giden ekipler, 3 çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Yapılan otopsi sonucunda, kızların vücudunda yaklaşık 20 bıçak yarası olduğu tespit edildi. Çocukların cenazeleri, anneleri Gülay Kılıç'ın yaşadığı Erzurum'da toprağa verildi. Mahkeme, sanığın ruh sağlığı açısından cezai sorumluluğunun tam olduğunu belirtti ve olayın arka planını araştırmaya devam ediyor.

Bu Yazıyı Paylaş