Bafra'da ehliyet sınavında kopya düzeni; iki kişi gözaltında
Bafra'da ehliyet e-sınavında kopya düzeneği ele geçirildi. İki kişi, olayla ilgili olarak gözaltına alındı.

Samsun'un Bafra ilçesinde ehliyet e-sınavında, bir adayın üzerinde kopya düzeneği bulundu. Olay sonrası iki kişi gözaltına alındı.

KOPYA DÜZENİ ARAŞTIRILIYOR
Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen olayda, 58 yaşındaki K.Ü., sınav sırasında şüpheli davranışlar sergileyince güvenlik ekipleri tarafından detaylı bir üst aramasına tabi tutuldu. Yapılan aramada, K.Ü.'nün üzerinde kulaklık, powerbank, cep telefonu, taşınabilir Wi-Fi cihazı ve düğme şeklinde bir kamera ele geçirildi.

GÖZALTI SAYISI İKİYE YÜKSELDİ
Olayın ardından yapılan araştırmalarda, kopya düzeneğinin sınav öncesinde yerleştirildiği tespit edildi. Bu kapsamda K.Ü. ile birlikte olaya bağlantılı olduğu belirtilen 48 yaşındaki Y.O. da gözaltına alındı. Emniyet güçleri, olaya ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
