Gündem

Bağcılar'da 3'üncü Çocuk Şöleni ve Maratonu: Çocuklar doyasıya eğlendi

Bağcılar'da düzenlenen 3'üncü Çocuk Şöleni ve Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. 5-13 yaş arası çocuklar maraton koşusunun yanı sıra çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bağcılar'da 3'üncü Çocuk Şöleni ve Maratonu: Çocuklar doyasıya eğlendi

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

5-13 yaş arası çocuklar, 200 metrelik maraton yarışında heyecanlı anlar yaşadı. Dereceye giren çocuklar, protokol üyeleri tarafından madalya ile ödüllendirildi. Etkinlikte, maratonun yanı sıra oyun grupları, jonglör gösterisi, halk oyunları ve konser gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi.

PROTOKOLÜN KATILIMI

Programa; Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay katıldı. Protokol üyeleri, çocuklarla sohbet ederek etkinliğe destek verdi.

YENİ PROJELER

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, sporun gelişimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız ise Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ilçeye yapılan yatırımlar için teşekkürlerini iletti. Yıldız, Sarıyer Kısırkaya’da 350 kişilik konaklamalı gençlik kampı projesini de duyurdu.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş