Asayiş

Bağcılar’da çatlak oluşan 4 bina tahliye edildi

Bağcılar’da inşaat çalışması sırasında iki binada çatlak ve yarıklar oluştu. Hasar görülen binalarla çevredeki iki bina tedbir amacıyla tahliye edildi; iki apartman mühürlendi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bağcılar’da çatlak oluşan 4 bina tahliye edildi

Bağcılar’da inşaat çalışması sırasında iki binada çatlak ve yarıklar görülmesi üzerine toplam 4 bina tedbir amacıyla boşaltıldı. Olay, saat 02.00 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi 262. Sokak’ta yaşandı. Binadan sesler geldiğini duyan sakinler kendi imkânlarıyla dışarı çıktı.

Bağcılar’da çatlak oluşan 4 bina tahliye edildi 1

İki bina mühürlendi

İhbarla bölgeye itfaiye, zabıta ve belediye ekipleri gönderildi. Kontrollerde iki apartmanın duvarlarında çatlaklar, girişlerinde ise yarıklar tespit edildi. Bu binalar tahliye edilip mühürlendi; bitişiklerindeki iki bina da önlem amacıyla boşaltıldı. Ekipler sokağı şeritle kapatarak giriş çıkışı engelledi. Bina sakini İrfan Uluç, “Burada inşaat yapıyorlar, hafriyat çıkartıyorlar. Binanın alt tarafında hafriyat çıkartırken fazla çıkartmışlar, o yüzden binada kayma olmuş. Biz de tedbiren binayı boşalttık. Şu an için yetkililer ne karar verecekler onu bekliyoruz” dedi.

Bağcılar’da çatlak oluşan 4 bina tahliye edildi 2Bağcılar’da çatlak oluşan 4 bina tahliye edildi 3Bağcılar’da çatlak oluşan 4 bina tahliye edildi 4

Bu Yazıyı Paylaş