Bahçeli, DEM Parti heyetiyle 'terörsüz Türkiye'yi görüştü
MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Parti heyetinden Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile 'terörsüz Türkiye' süreci üzerine basına kapalı görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapılmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ile DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar'ı Meclis'teki makamında ağırladı.
GERİLİMİN ORTASINDA SESSİZ GÖRÜŞME
Bahçeli, DEM Parti'nin İmralı heyetinde de yer alan Buldan ve Sancar'ı TBMM'deki makamında bizzat kapıda karşıladı. Yaklaşık 40 dakika süren ve basına kapalı tutulan bu kritik görüşmede, ülkenin hassas gündemi olan 'terörsüz Türkiye' süreci ve son gelişmelerin masaya yatırıldığı öğrenildi.
GÖRÜŞME SONRASI SESSİZLİK
Ankara'dan gelen bilgilere göre, basına kapalı gerçekleşen ve 'terörsüz Türkiye' gündemine odaklanan görüşmenin ardından her iki taraftan da herhangi bir resmi açıklama yapılmaması dikkat çekti. Bu durum, görüşmenin içeriği ve sonuçları hakkında spekülasyonlara kapı araladı.
Bakmadan Geçme
Bahçeli: Azerbaycan ile Türkiye ayrılmaz bütündür
Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye: Yağmur projesi felaket planı olmasın
Bahçeli'nin 25 yıllık siyasi çizgisini uluslararası dergi inceledi
DEM Parti 2027 bütçesine karşı saha çalışması başlatıyor
Meclis'te Sürpriz Temas: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Bir Araya Geldi
Bahçeli: Terörsüz Türkiye en kısa sürede tamamlanacak
