Bahçeli'den İmralı heyetine selam
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM resepsiyonunda DEM Parti'nin İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile bir araya geldi. Bahçeli, Buldan'a İmralı'ya giderse selamını iletmesini rica etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin yeni yasama yılı resepsiyonunda DEM Parti'nin İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi.
Resepsiyonda selamlaşma
TBMM Tören Salonu'nda düzenlenen resepsiyonda, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ev sahipliği yaparken, devlet protokolü, bakanlar ve farklı siyasi partilerden milletvekilleri de hazır bulundu. Ayrılmak üzere olan DEM Parti heyeti, MHP lideri Bahçeli ile selamlaşmak için yanına yaklaştı.
Bahçeli'den Buldan'a 'selamımı söyleyin' ricasi
Bahçeli'nin, heyet üyelerine seyahatleri hakkında soru sorması üzerine Pervin Buldan, en son 13 Eylül'de İmralı'ya gittiklerini ve bir ay sonra tekrar gitmeyi planladıklarını belirtti. Bu yanıta gülümseyerek karşılık veren Bahçeli, Buldan'a "Maşallah. Selamımı söylersiniz olur mu?" diye seslendi. Sohbetin ardından DEM Parti heyeti resepsiyondan ayrıldı.
Bakmadan Geçme
Bahçeli, fon krizi sonrası istifaya yorum yapmadı
Bahçeli, yeni partinin ayrılışını eleştirdi
Bahçeli’den Fatma Betül Sayan Kaya sorusuna yanıt
DEM Parti Heyeti Bahçeli ile Tokalaşmak İçin Sıraya Girdi
Bahçeli fon kriziyle ilgili konuştu: Hukuk önünde hesap verilmeli
Bahçeli'nin Girişimiyle Sarallar ve Şahinler Barıştı: Sedat Peker'den Teşekkür
