Bakan Bak: Çocukları kötü alışkanlıklardan korumak için spor salonlarına götürelim
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, çocukların kötü alışkanlıklardan korunması için ailelere spor salonlarına yönlendirme çağrısında bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sinop’ta yaptığı açıklamada ailelere seslenerek, çocuklarını spor tesislerine, yüzme havuzlarına ve spor salonlarına götürmelerini istedi.

Kötü alışkanlıklara karşı sporun gücü
Bakan Bak, "Ülkemizi seviyoruz, gençlerimizi seviyoruz. Lütfen çocuklarınızı kötü alışkanlıklardan, dijital dünyadan, uyuşturucudan ve içkiden uzak tutmak için spor tesislerine getirin" dedi. Bakan, sporun birleştirici ve iyileştirici gücünü vurgulayarak, ailelerin çocuklarını futbol, voleybol ve basketbol gibi branşlara yönlendirmelerini teşvik etti.

Modern spor tesisleri ve organizasyonlar
Sinop’ta yeni yapılan Şehir Stadyumu’nun açılışında konuşan Bak, Türkiye'nin modern spor tesisleriyle uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapma kapasitesinin arttığını belirtti. 2027 Avrupa Oyunları ve diğer önemli organizasyonların İstanbul’da gerçekleştirileceğini hatırlatan Bakan, "Dört bir yanda dünyanın en modern stadyumları, kapalı spor salonları ve olimpik yüzme havuzları yapılıyor. Türkiye’nin spor alanındaki potansiyeli her geçen gün artıyor" dedi.
Bakmadan Geçme
Koltuk Senin uygulamasıyla 60 bin gence ücretsiz kültür sanata erişim
YENİ Parti İzmir İl Başkanı gençlerin sorunlarını dinledi
Kasapoğlu: Her yaştan insanı sporla buluşturacağız
Bosphorus Diplomasi Forumu, insani diplomasi temasıyla başladı
Osman Aşkın Bak: Türkiye sporun bütün dallarında finallere katılmaya başladı
Galatasaray’da Transfer Alarmı: 6 Yıldır Böylesi Görülmedi
