Gündem

Bakan Bolat, Türkiye-Polonya ticaret hacminin 12,5 milyar dolardan memnuniyet duyduklarını açıkladı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ile Polonya arasındaki ticaret hacminin 12,5 milyar dolara ulaştığını ve iş birliğinin güçlendiğini açıkladı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Bakan Bolat, Türkiye-Polonya ticaret hacminin 12,5 milyar dolardan memnuniyet duyduklarını açıkladı

(ANKARA) - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Polonya'nın başkenti Varşova'da Türk iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek önemli ticaret rakamlarını paylaştı.

Bakan Bolat, Türkiye-Polonya ticaret hacminin 12,5 milyar dolardan memnuniyet duyduklarını açıkladı 1

TİCARET HACMİ BÜYÜYOR

Bakan Bolat, Türkiye ile Polonya arasındaki ticaret hacminin 12,5 milyar dolara ulaştığını, ayrıca 10 milyar dolarlık proje ve müteahhitlik değerine sahip ekonomik iş birliğinden memnun olduklarını ifade etti. Bolat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Varşova Büyükelçiliği'nde düzenlenen toplantının önemine vurgu yaptı.

Bakan Bolat, Türkiye-Polonya ticaret hacminin 12,5 milyar dolardan memnuniyet duyduklarını açıkladı 2

İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR

Toplantıda, Türkiye ile Polonya arasındaki ekonomik ilişkilerin mevcut durumu, karşılıklı yatırım ve ticaret olanakları gibi konular ele alındı. Bolat, Türk girişimcilerin Polonya'daki faaliyetlerinin, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliği bağlarını güçlendirmek için kritik öneme sahip olduğunu belirtti. Türkiye'nin üretim altyapısı ve stratejik konumu sayesinde uluslararası yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam ettiğini vurguladı.

Bu Yazıyı Paylaş