Gündem

Bakan Çiftçi: Güvenliğimiz için her an teyakkuzdayız

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 15 Temmuz'da yaşananların asla unutulmaması gerektiğini vurguladı ve güvenlik için sürekli teyakkuzda olduklarını belirtti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bakan Çiftçi: Güvenliğimiz için her an teyakkuzdayız

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen anma programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Çiftçi: Güvenliğimiz için her an teyakkuzdayız 1

TEHDİTLERİ TAKİP EDİYORUZ

Bakan Çiftçi, “İçişleri Bakanlığı olarak tüm güvenlik birimlerimizle birlikte bu tehditlerin her birini büyük bir dikkatle takip ediyoruz. Devletimizin güvenliği, milletimizin huzuru ve kamu düzeninin korunması için sürekli teyakkuzdayız” dedi. Anma programı, Polis Özel Harekat Başkanlığı'nın Gölbaşı Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi ve törene Ankara İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Bakan Çiftçi: Güvenliğimiz için her an teyakkuzdayız 2

15 TEMMUZ'UN ANLAMI

Çiftçi, 15 Temmuz'un sadece geçmişte yaşanmış bir hadise olarak değerlendirilemeyeceğini vurguladı. “O gece yaşananlar, devletin hafızasında daima diri tutulması gereken büyük bir ders niteliğindedir. Çünkü ihanet, şekil değiştirebilir” dedi. Bakan, milletin iradesini korumak için sokaklara dökülen vatandaşların cesaretini örnek gösterdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinin bu direnişi güçlendirdiğini belirtti. Bakan, terörle mücadele ve güvenlik alanındaki çalışmaların kesintisiz süreceğini vurgulayarak, “Devletimizin bekası, milletimizin huzuru için gece gündüz demeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Törende, Polis Özel Harekat mensupları yemini ederken, 15 Temmuz şehitleri için sela okutuldu.

Bakan Çiftçi: Güvenliğimiz için her an teyakkuzdayız 3Bakan Çiftçi: Güvenliğimiz için her an teyakkuzdayız 4Bakan Çiftçi: Güvenliğimiz için her an teyakkuzdayız 5

Bu Yazıyı Paylaş