Bakan Çiftçi, şehit polis memuru için başsağlığı diledi
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İstanbul'da korsan taksicilik yaptığı iddia edilen bir şahsın saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Mehmet Ali Topatan için taziye mesajı yayımladı. Bakan, şehide rahmet, ailesine ve teşkilata başsağlığı d

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İstanbul'da görevi başında şehit düşen Polis Memuru Mehmet Ali Topatan için bir taziye mesajı yayımladı.
Esenyurt'ta yaşanan trajik olay
Bakan Çiftçi'nin sanal medya hesabı üzerinden paylaştığı bilgilere göre, İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Mehmet Ali Topatan, Esenyurt'ta yapılan bir trafik denetimi sırasında korsan taksicilik yaptığı iddia edilen bir şahsın açtığı ateş sonucu ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan Topatan, maalesef şehit düştü.
Milletimize başsağlığı mesajı
Şehit polis memuru Mehmet Ali Topatan için derin üzüntüsünü dile getiren Bakan Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, kahraman emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun.” Bu acı haber, emniyet teşkilatını ve tüm milleti yasa boğdu.
Bakmadan Geçme
Emniyet müdürü şehit polisin ailesini ziyaret etti
Şehit polis memuru Ahmet Türkoğlu Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Gürlek'ten şehit polis Türkoğlu'na taziye
Müsavat Dervişoğlu, şehit polis için taziye mesajı yayımladı
Çelik'ten Kazakistan'a şehit askerler için taziye
Şehit polis memuru Batuhan Sarıyalçınkaya, Giresun'da toprağa verildi
