Gündem

Bakan Çiftçi, terörsüz Türkiye hedefini vurguladı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Güvenlik Toplantısı'nda terörle mücadelede elde edilen kazanımların korunması ve terörsüz Türkiye hedefinin yeni aşamalarının ele alındığını açıkladı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Bakan Çiftçi, terörsüz Türkiye hedefini vurguladı

(ANKARA) - İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, gerçekleştirilen Güvenlik Toplantısı’nda terörle mücadelede elde edilen kazanımların korunması gerektiğini ifade etti.

Bakan Çiftçi, terörsüz Türkiye hedefini vurguladı 1

Terörle mücadeleye kararlılık vurgusu

Bakan Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terörle mücadele süreçlerinin yanı sıra sahada alınan tedbirlerin de önemine dikkat çekti. “Terörsüz Türkiye” hedefinin yeni aşamasının ele alındığı toplantıda, bu hedefin milletin huzuru için tarihi bir irade olduğunu belirtti. Çiftçi, terörle mücadeledeki kararlılıklarını sürdürerek, süreci sabote etmeye yönelik her türlü tehdide karşı teyakkuzda olacaklarını açıkladı. Ayrıca, şehitlerin hatırasına, gazilerin hukukuna ve milletin kardeşliğine her adımda dikkat edeceklerini vurguladı.

Bu Yazıyı Paylaş