Gündem

Bakan Göktaş'tan şehit evladına içten doğum günü sürprizi

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, şehit Yüzbaşı Alper Kocaman'ın oğlu Ata Alp'in doğum gününü kutlayarak sosyal medyadan duygusal bir paylaşım yaptı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bakan Göktaş'tan şehit evladına içten doğum günü sürprizi

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara'da Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman'ın oğlu Ata Alp Kocaman'ın doğum gününü kutladı. Bu buluşma, bakanın şehit ailelerine verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Bakanın Sosyal Medya Paylaşımı

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit Yüzbaşı Alper Kocaman’ın eşi Azize Hanım ve evladı Ata Alp ile bakanlıkta bir araya geldiklerini belirtti. Ayrıca, Ata Alp'in doğum gününü kutladığını ve dualarını paylaştığını ifade etti.

Şehit Ailelerine Verilen Değer

Göktaş, paylaşımında 'Rabb'im hayırlı, sağlıklı ve bereketli bir ömür nasip etsin. Şehitlerimizin aileleri bizler için en kıymetli emanettir. Her zaman onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum' sözlerine yer verdi. Bu mesaj, şehit yakınlarına olan desteğin sürekliliğini vurguladı.

Bu Yazıyı Paylaş