Bakan Osman Aşkın Bak: sporun birleştirici gücünü vurguladı
Bakan Osman Aşkın Bak, Malatya'da sporun birleştirici rolünü vurguladı ve deprem sonrası yeni yatırımlardan bahsetti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Malatya'daki ziyaretinde deprem sonrası çalışmaları ve spor yatırımlarını ele aldı. Bakan, Yakınca Gençlik Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, devletin hızlı müdahalesini övdü ve afetten etkilenen bölgelerin ayağa kaldırıldığını belirtti.

BAKAN'IN KONUŞMASI
Göreve geldikleri günden beri sporun birleştirici etkisini kullandıklarını ifade eden Bakan Bak, Malatya'ya yeni spor tesisleri ve yüzme havuzları yapılacağını duyurdu. Ayrıca, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında 12 milyon gence yüzme öğretildiğini açıkladı.

YENİ YATIRIMLAR
Bakan, 2026 yılında Malatya'ya yurtlar, spor kompleksleri ve bir spor köyü inşa edileceğini belirtti. Bu yatırımların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonuyla ülkeyi daha güçlü hale getireceğini sözlerine ekledi.
Bakmadan Geçme
Kasapoğlu: Her yaştan insanı sporla buluşturacağız
Osman Aşkın Bak: Türkiye sporun bütün dallarında finallere katılmaya başladı
Galatasaray’da Transfer Alarmı: 6 Yıldır Böylesi Görülmedi
Mahmut Arıkan: "Hayaller Musul 83, Gerçekler Mazot 83"
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü'nden Dilovası'nda spor kültürü için önemli adımlar
Görme engelli halterci Bircan Şimşek, Avrupa şampiyonu oldu
