Bakan Yerlikaya, Güngören'de hayatını kaybeden Atlas Çağlayan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Güngören'de bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Atlas Çağlayan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Güngören'de bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın ailesine başsağlığı dilemek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi.

BAKAN YERLİKAYA'YA EŞİ DE EŞLİK ETTİ
Ziyaret sırasında Bakan Yerlikaya'ya eşi Hatice Nur Yerlikaya da eşlik etti. Ziyaret, ailenin avukatı ve yakınları tarafından evin girişinde karşılanan Bakan Yerlikaya ve beraberindekilerin katılımıyla gerçekleşti.

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ
Basına kapalı olarak yapılan bu taziye ziyareti yaklaşık 50 dakika sürdü. Bakan Yerlikaya, aileye destek olmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdi.
Bakmadan Geçme
Ümit Özdağ, Iğdır'da şehit olan asker için taziye mesajı yayımladı
Özgür Özel, Iğdır'da şehit olan asker için taziye mesajı yayımladı
Atlas Çağlayan cinayeti davasında sanığa ceza yağdı
Güngören'de Katledilen 17 Yaşındaki Atlas Çağlayan Davasında Karar Çıktı
Girne açıklarında yolcu gemisi alabora oldu, taziye mesajı yayımlandı
DEM Parti, KKTC Cumhurbaşkanı'na taziye mektubu gönderdi
