Balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen adam için arama çalışmaları devam ediyor
Kahramanmaraş'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki Sekman Aktaş için başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Ekipler, nehirde herhangi bir bulguya ulaşamadı.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki Sekman Aktaş için arama çalışmaları sürüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
Olay, dün akşam saatlerinde Sarıgüzel Mahallesi'ndeki Savruk Şelalesi mevkisinde gerçekleşti. Aktaş'ın dengesini kaybederek nehre düştüğü belirtiliyor. İhbar üzerine, AFAD, sağlık ekipleri, itfaiye sualtı arama kurtarma timleri ve jandarma olay yerine intikal etti. Ekipler, akşam hava kararana kadar arama çalışmalarına devam ettiler.

YENİDEN BAŞLAYAN ÇALIŞMALAR
Kahramanmaraş'taki arama faaliyetleri, bu sabah yeniden başlamış durumda. Çalışmalara Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı sualtı arama kurtarma timleri de katıldı. AFAD koordinesindeki yaklaşık 50 kişilik ekip, nehirde ve çevresinde olası izleri aramaya devam ediyor, ancak şu ana kadar herhangi bir ize ulaşılamadı.



Bakmadan Geçme
Yazılı Kanyon'da 10 kişi kurtarıldı
Yazılı Kanyon'da kaybolan gönüllüden üzücü haber geldi
Gebze'de sele kapılan cipteki 2 kişiden biri ölü bulundu
Kağıthane'de kayıp kişileri aramak için gölette çalışma
İstanbul ve Kocaeli’de Sel Acısı Büyüyor: Can Kaybı 7’ye Yükseldi!
Ayazağa selinde kayıp ihbarları sürüyor
