Balıkesir'de kaybolan Elif Kumal'ın cesedi bulundu
Balıkesir'in Erdek ilçesinde kaybolan Elif Kumal'ın cansız bedeni, sonar cihazı yardımıyla bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Balıkesir’in Erdek ilçesinde, Kapıdağ Yarımadası’nda kaybolan Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu. Genç kadın, erkek arkadaşı Enis G. ile tartıştıktan sonra aracını alarak bölgeden ayrıldığı iddia edilmişti.

SONAR CİHAZI İLE TESPİT EDİLDİ
Elif Kumal’ın cansız bedeni, 8 gündür süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Dalgıçlar, Yukarıyapıcı Göleti’nde, arkadaşlarıyla kamp yaptığı yerden yaklaşık 400 ila 500 metre uzaklıkta, kıyıya 25 metre mesafede ve gölet yüzeyinin yaklaşık 15 metre derinliğinde aracın içinde bulunan Kumal'ı, Ankara’dan gelen yanal taramalı sonar cihazı ile tespit etti.
AİLESİ VE ARKADAŞLARI ŞOKTA
Elif Kumal’ın bulunması, ailesi ve yakın arkadaşları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, genç kadının son anlarına dair detayların araştırıldığı bildirildi.
Bakmadan Geçme
Beyoğlu'nda kaybolan 13 yaşındaki Sarvinoz, konsolosluğa gitti
Göletteki otomobildeki cesetle ilgili karara itiraz
Tokat'ta kaybolan Ceren Nisa için aile endişeli
Çayda kaybolan genç, 21 gün sonra bulundu
Bingöl'de kaybolan Vedat Karabulut'un cansız bedenine ulaşıldı
Denizde kaybolan 17 yaşındaki Aytekin'in acı sonu: Cansız bedeni bulundu
