Balıkesirliler İzmir'de iftar sofrasında buluştu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, İzmir'deki iftar programında Balıkesirlilerle bir araya gelerek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, İzmir'de yaşayan Balıkesirliler ile bir araya gelerek iftar sofrasında buluştu.
GÜÇLÜ BAĞLARIN VURGUSU
Akın, İzmir ile Balıkesir arasında güçlü bir bağ bulunduğunu belirterek, 16 Mayıs Kuvayımilliye ruhuna dikkat çekti. İftar programına, birçok yerel yönetici ve CHP Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Aile ve Sosyal Hizmetler Politika Kurulu Başkanı Aylin Nazlıaka'nın da katıldığı gözlemlendi. İzmir'de düzenlenen bu geniş katılımlı iftar programında Akın, misafirleriyle tek tek tokalaşarak birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
RAMAZAN'DA BİRLİK VE BERABERLİK
Ahmet Akın, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin pekiştiği bir dönem olduğunu ifade ederek, ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesi gerektiğinin altını çizdi. Akın, “Bizi birleştiren sadece coğrafi bir yakınlık değil,” diyerek, tarihi olaylara da atıfta bulundu. 15 Mayıs'ta İzmir'in işgalinin hemen ardından 16 Mayıs'ta başlayan Kuvayımilliye mücadelesinin bu bağları daha da güçlendirdiğini belirtti. Ayrıca, İzmir'de 200 bin Balıkesirlinin yaşadığını ve onların gönlünün Balıkesir'de attığını ifade etti.
Bakmadan Geçme
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Balıkesir'de uyuşturucu hammaddesi ele geçirildi
BASKİ, sağanak yağış nedeniyle 20 ilçede teyakkuzda
Balıkesir'de düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltında
Akın: Güçlü şehirler, güçlü Türkiye'nin temelidir
Balıkesir itfaiye araçları, şehit ve gazilerin isimlerini taşıyor
