Bandırmaspor evinde Iğdır FK'ya yenildi
Trendyol 1'inci Lig'de Bandırmaspor, evinde Iğdır FK'ya 2-1 mağlup oldu. Konuk ekip, 84. dakikada bulduğu golle 3 puanı aldı ve puanını 26'ya çıkardı.

Trendyol 1'inci Lig'in 12. haftasında Bandırmaspor, kendi sahası olan Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda Iğdır FK'yı konuk etti. Karşılaşma, konuk ekip Iğdır FK'nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın Gidişatı ve Goller
Bandırmaspor, 49. dakikada Bruno'nun attığı golle öne geçmesine rağmen, Iğdır FK bu üstünlüğü koruyamadı. 66. dakikada Crociata ile beraberliği yakalayan konuk ekip, 84. dakikada Afena-Gyan'ın golüyle skoru 2-1'e getirdi ve sahadan galip ayrıldı. Maçın hakemliğini Yusuf Ziya Gündüz, Burak Sami Şad ve Çağrıcan Pazarcıklı üstlendi.

Puan Durumu ve Kırmızı Kart
Bu sonuçla birlikte Iğdır FK, puanını 26'ya yükselterek ligdeki konumunu güçlendirdi. Bandırmaspor ise 14 puanda kalarak ligde alt sıralarda yer aldı. Karşılaşmanın 64. dakikasında Iğdır FK'dan Bacuna kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bandırmaspor'da ise Emirhan Ayhan, Lico, Mulumba ve Ahmet Biler sarı kartla cezalandırıldı. Iğdır FK cephesinde ise Serdar Gürler ve Crociata sarı kart gören isimler oldu.


