Barış Telli: Ampute milli takımı olarak başarıyı hedefliyoruz
Ampute Milli Takımı'nın golcüsü Barış Telli, 2026 Dünya Kupası öncesinde ülke olarak başarıyı hedeflediklerini ve kupayı almak istediklerini belirtti.

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı'nın golcüsü Barış Telli, Meksika'da düzenlenecek 2026 Dünya Kupası öncesinde takım olarak zirveyi koruma hedefinde olduklarını ifade etti.

Kamp çalışmaları sürüyor
Kayseri'deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını sürdüren milli takım, teknik direktör İsmail Temiz yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Telli, “Dünya Kupası heyecanı bizi sarhoş ediyor. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ancak antrenmanlarımız iyi gidiyor” dedi.

Başarıyı hedefliyoruz
Telli, geçmişteki başarılarına atıfta bulunarak, “Ampute futbol takımımız her zaman zirvede. 2007’den bu yana ilk üçte yer alıyoruz. Meksika’da düzenlenecek turnuvada da ülkemizi başarıyla temsil edip, o kupayı almak istiyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca, İsrail ile oynadıkları maçlarda yaşanan insani sorunlara da dikkat çekerek, “Zulme karşı durmak bizim görevimiz” dedi.
Bakmadan Geçme
Ampute milli takım oyuncusu yeni dünya kupası istiyor
Ampute milli takım, Dünya Kupası için Kayseri'de kamp yapıyor
Ampute milli futbol takımı, Erciyes kampına başladı
Ampute Milli Takımı oyuncusu hedeflerini anlattı
Ampute futbol milli takımında Dünya Kupası heyecanı
Ampute futbol kaptanı: Her turnuvaya şampiyon olmak için gidiyoruz
