Bartın'da kaza: Emekliliğine 4 gün kala polis memuru hayatını kaybetti
Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, emekliliğine 4 gün kala polis memuru Kazım Kızıl hayatını kaybetti. Kaza sonrası yaralanan diğer sürücünün tedavisi devam ediyor.

Bartın'da meydana gelen trajik bir kazada, emekliliğine sadece 4 gün kalan polis memuru Kazım Kızıl (55) yaşamını yitirdi.

KAZA ANINDA OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ
Olay, saat 17.30 sıralarında Bartın-Zonguldak yolunun Akmanlar mevkisinde gerçekleşti. Kazım Kızıl yönetimindeki 74 AAC 067 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yöne geçti ve karşı yönden gelen Recep Duran yönetimindeki 66 AS 505 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

ACILARLA DOLU BİR GÜN
Kaza sonucunda her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazım Kızıl, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazım Kızıl’ın, Bartın Emniyet Müdürlüğü’nde Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaptığı ve kendi aracıyla Zonguldak'a gitmekte olduğu öğrenildi.




Bakmadan Geçme
Gemlik'te yardıma gidenlere çarpan araç: 1 ölü, 9 yaralı
Turgutlu'da iş makinesi kazası: 1 ölü, 2 yaralı
İznik'te zeytin yüklü traktöre çarpan TIR'da 2 yaralı
Germencik'te kamyonet devrildi: 7 yaralı
Hassa'da TIR ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Konya'da 27 yaşındaki Demirci'nin kazada öldüğü belirlendi
