Başına demir plaka düşen işçi hayatını kaybetti, 3 kişi gözaltında
Samsun'da inşaatta başına demir plaka düşen işçi Salih Koca hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 işçi gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir inşaatta yaşanan talihsiz bir olayda, başına demir plaka düşen 50 yaşındaki Salih Koca hayatını kaybetti.
OLAYIN DETAYLARI
Olay, 27 Nisan tarihinde saat 13.30 sıralarında Kale Mahallesi’ndeki bir özel hastane inşaatında meydana geldi. Salih Koca, çalıştığı giriş kat asansör boşluğunda bulunduğu sırada, çatı katında yer alan bir demir plaka başına düştü. İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Koca, hastaneye kaldırıldı ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.
GÖZALTILAR VE SORUŞTURMA
Yaşanan olay sonrasında, polis ekipleri olayla ilgili bir çalışma başlattı. Çatı katında izolasyon işi yapan S.Y. (46), R.Y. (37) ve S.Y. (25) isimli 3 işçi ‘Taksirle öldürme’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayın detayları araştırılmaya devam ediliyor.
Bakmadan Geçme
Yasa dışı forex dolandırıcılığına yönelik 174 gözaltı
Ünlüler uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltında
Kaşif Kozinoğlu'nun şüpheli ölümüyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı
FETÖ'nün kamu mahrem izdivaç yapılanmasına operasyon düzenlendi
41 dağıtıcı firma yöneticisi hakkında gözaltı kararı verildi
DEM Parti: Barış süreci ve baskılar çelişiyor
