Gündem

Batman'da kanlı alacak çatışması: İki hayat silahlarla son buldu

Batman'da alacak-verecek kavgasında iki kişi hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı ve polis kaçan şüphelileri yakalamak için harekete geçti.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Batman'da kanlı alacak çatışması: İki hayat silahlarla son buldu

Batman'da bir diş deposunda yaşanan alacak-verecek anlaşmazlığı, iki grup arasında silahlı bir kavgaya dönüştü. Bu olayda Murat İnsel (28) ve Salih İnsel (23) tabancayla vurularak yaşamını yitirdi. Olayın detayları, bölgede büyük bir şok yarattı ve yetkililer tarafından inceleniyor.

ÇATIŞMANIN AYRINTILARI

Olay, 21:30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'ndeki iş yerinde patlak verdi. İddialara göre, tartışma hızla şiddete evrildi ve gruplar birbirlerine tabancalarla ateş açtı. Bu kısa süren çatışmada Murat İnsel, Salih İnsel, M.İ. (25), B.İ. (24) ve M.F.Ç. (19) yaralandı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ADIMLARI

Yaralılar ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yetiştirildi; ancak Murat İnsel ile Salih İnsel, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, olaydan kaçan A.Ç. (42) ve F.Ç. (25) için polis ekipleri hemen soruşturma başlattı ve aramaları yoğunlaştırdı.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş