Gündem

Bayram dönüşü kabusu: Bursa-Ankara yolu esir düştü, kilometrelerce kuyruk!

Kurban Bayramı dönüşü, Bursa-Ankara kara yolu İnegöl mevkisinde yoğunluk nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Ekipler sürücüleri uyardı, yoğunluğun geceye kadar sürmesi bekleniyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Bayram dönüşü kabusu: Bursa-Ankara yolu esir düştü, kilometrelerce kuyruk!

Kurban Bayramı'nın son gününde, memleketlerinden dönüş yolculuğuna çıkan tatilciler, Marmara ve İç Anadolu bölgelerini birbirine bağlayan Bursa-Ankara kara yolunda adeta kilitlenmeye neden oldu. Özellikle İnegöl mevkisinde trafik, zaman zaman tamamen durma noktasına gelerek uzun araç kuyruklarının oluşmasına yol açtı.

Bayram dönüşü kabusu: Bursa-Ankara yolu esir düştü, kilometrelerce kuyruk! 1

BAYRAM SONU GERİ SAYIM VE YOĞUNLUK

Milyonlarca vatandaşın tatilini tamamlayıp evlerine dönmeye başladığı bu dönemde, Bursa-Ankara kara yolu, bayram dönüşü trafiğinin en yoğun yaşandığı noktalarından biri haline geldi. İç Anadolu'dan Marmara'ya doğru ilerleyen araçlar, İnegöl civarında uzun kuyruklar oluşturarak sürücüleri sabır sınavına tabi tuttu.

Bayram dönüşü kabusu: Bursa-Ankara yolu esir düştü, kilometrelerce kuyruk! 2

TRAFİK EKİPLERİ SAHADA

Bu yoğunlukla başa çıkabilmek ve trafik akışını mümkün olduğunca düzenli tutabilmek adına İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, güzergahta yoğun mesai harcadı. Sürücülere yönelik dikkatli sürüş, trafik kurallarına uyum ve özellikle takip mesafesini koruma konularında uyarılar yapıldı. Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte, bu yoğunluğun gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Bu Yazıyı Paylaş