Bayram dönüşü Kırıkkale'de manzara havadan böyle görüntülendi: Kilometrelerce kuyruk!
Kurban Bayramı dönüşünde 'Kilit Kavşak' Kırıkkale'de trafik yoğunluğu havadan görüntülendi. Ankara-Kırıkkale yolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken, polis ekipleri önlem aldı.

Kurban Bayramı'nın sona ermesiyle birlikte yurdun dört bir yanından dönüş yolculuğu başladı. Türkiye'nin 'Kilit Kavşak'ı olarak bilinen ve 43 ilin geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale'de, bayram dönüşü trafiği havadan görüntülendi.

Dönüş Yolculuğu Trafiği Yurdu Esir Aldı
Kırıkkale'de, bayramın üçüncü gününde kara yollarında yoğun bir dönüş trafiği gözlemlendi. Özellikle Ankara-Kırıkkale kara yolunun Ankara istikametinde araç yoğunluğu öğle saatlerinden itibaren artış gösterdi. Bu artış, gece saatlerine doğru kilometrelerce uzayan araç kuyruklarına dönüştü. Trafiğin bazı noktalarda durma noktasına geldiği ve oluşan uzun kuyrukların dron ile havadan kaydedildiği bildirildi.

Hasarlı Kazalar ve Trafik Önlemleri
Yaşanan yoğunluk ve artan araç sayısı, kara yolunda bazı hasarlı kazaların da meydana gelmesine neden oldu. Polis ekipleri, ulaşımın aksamaması ve olası tehlikelerin önlenmesi adına yoğun güvenlik önlemleri aldı. Yetkililer, trafik yoğunluğunun Pazar akşamına kadar sürmesini beklediklerini belirtti.
Bakmadan Geçme
Bakan Bak, Kırıkkale Yeni Spor Kompleksi'nin açılışını yaptı
Kırıkkale'de eski eşinin evini kundaklayan şüpheli tutuklandı
Yahşihan Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturmasında 9 kişi adliyeye sevk edildi
Demir, Yahşihan Belediyesi'ne yönelik adli soruşturma hakkında açıklama yaptı
Kırıkkale'de 20 yıl hapis cezası olan firari yakalandı
Kırıkkale'de Gaziler Günü kutlandı
