Bayram dönüşü TEM’de yoğunluk: Kocaeli geçişinde trafik tıkandı
Ramazan Bayramı tatilinin son gününde TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişi, İstanbul yönünde yoğun trafiğe sahne oldu. Sürücüler, tünel ve viyadük bölgelerinde yavaş ilerleyebildi.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde, vatandaşların memleketlerinden ve tatil beldelerinden dönüş yolculuğu TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde yoğunluğa neden oldu. Özellikle İstanbul yönüne doğru trafik durma noktasına geldi.

TEM otoyolu kocaeli geçişinde kaza olmamasına rağmen yoğunluk
Bayram tatilini tamamlayıp evlerine dönen tatilciler, TEM Otoyolu'nun Kocaeli bölümünde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Gültepe ve Korutepe tünelleri ile Bekirdere Viyadüğü ve Daniş Koper Viyadüğü arasındaki bölgede trafik akışı yavaşlarken, yolun 3 şeritten 2 şeride düşmesi de bu yoğunluğu artırdı. Ankara istikametinde ise herhangi bir trafik sıkışıklığı yaşanmadığı ve trafiğin daha akıcı olduğu gözlemlendi.

Ekipler Tedbir Alıyor
Yetkililer, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve trafik akışının mümkün olduğunca düzenlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Sürücülerin sabırlı olması ve trafik kurallarına uyması yönünde uyarılar yapılıyor.


Bakmadan Geçme
İstanbul'da trafik yoğunluğu sabah saatlerinde yüzde 40'a düştü
Kartal'da sel, TEM yolunu tıkadı
Küçükçekmece'de TEM otoyolunda otomobil alev aldı
İstanbul trafiği yüzde 71'e ulaştı
Silivri'de otluk yangını TEM'i etkiledi
Beykoz TEM Otoyolu'nda yürekler ağza geldi: Seyir halindeki kamyonet alev topuna döndü
