Bayram tatili Bodrum'a akın getirdi: 24 saatte 20 bin araç!
Bodrum, Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgi gördü. Son 24 saatte ilçeye 20 bin araç girişi yaşanırken, tatilcilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik denetimleri artırıldı.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler, Muğla'nın gözde turizm merkezi Bodrum'a adeta akın etti. Sadece son 24 saatte ilçeye 20 bin aracın giriş yaptığı bildirildi.

TATİLCİ AKINI TRAFİĞİ KİLİTLEDİ
Tatilcilerin tercihi olan Bodrum'da, özellikle Gümbet, Bitez ve Ortakent gibi popüler bölgelerdeki ana yollarda uzun araç kuyrukları oluştu. Bayram tatilini Ege'nin incisi Bodrum'da geçirmek isteyen vatandaşlar, saatlerce trafikte beklemek zorunda kaldı.

DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI
Yaşanan yoğunluk ve trafik sıkışıklığına karşı emniyet güçleri de teyakkuza geçti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, kontrol noktalarındaki denetimlerini artırarak trafiğin daha akıcı hale gelmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Kavşaklarda ve trafiğin tıkandığı noktalarda ulaşımı sağlamak amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü öğrenildi.




Bakmadan Geçme
Yunan adalarına geçişte 35 göçmen ve 4 şüpheli yakalandı
Bodrum'da gastronomi festivali başladı
Bodrum’da sağanak yağış yolları su bastı, üç araç mahsur kaldı
Bodrum'da sağanak yolları göle çevirdi, iş yerlerini su bastı
Bodrum'da makas atan sürücünün otomobili minibüsle çarpıştı
Bodrum'da motosiklet çarpan kadın hastanede hayatını kaybetti
