Bayrampaşa'da 5 katlı iş yerinde korkutan yangın
Bayrampaşa'da plastik malzeme satışı yapılan 5 katlı iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yok, ancak 3 kat kullanılamaz hale geldi.

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde, plastik malzeme satışı yapılan 5 katlı bir iş yerinde yangın meydana geldi.

PLASTİK MALZEMELER ALEV ALDI
Saat 05.00 sıralarında Vatan Mahallesi Çiftehavuzlar Caddesi'nde bulunan iş yerinin 3. katında başlayan yangın, içerideki plastik malzemelerin tutuşmasıyla kısa sürede büyüyerek üst katlara sıçradı. Yangının büyümesi üzerine, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin bitişikteki iş yerlerine sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı ve söndürüldü. Neyse ki, yangında herhangi bir ölü veya yaralı bulunmazken, iş yerinin 3 katı kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürüyor.
Bakmadan Geçme
Beşiktaş'ta hafif ticari araçta çıkan yangın kontrol altına alındı
Çorum'da çıkan yangında 3 ev ve 3 ahır zarar gördü
Eflani'de yangında 3 bin balya ot yandı, 10 ton buğday kurtarıldı
Nilüfer'de müstakil evde çıkan yangın söndürüldü
Gölbaşı'nda villaların yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı
Şanlıurfa'da 8 katlı binada yangın çıkması sonucu tahliye yapıldı
