Berdan Çayı'nda kaybolan Batu için 47 kilometrelik alan titizlikle aranıyor
Berdan Çayı'na atladıktan sonra kaybolan 18 yaşındaki Batu Yetiş Kerem Kaplan için başlatılan arama çalışmaları 47 kilometrelik alanda devam ediyor.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 18 yaşındaki Batu Yetiş Kerem Kaplan, Berdan Çayı'na atladıktan sonra akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın meydana gelmesinin ardından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Mersin Valisi Atilla Toros, kaybolan gencin bulunması için yapılan çalışmaların kapsamını aktardı. "Kaplan'ın kaybolduğu yer ile denize uzanan bölge arasında 47 kilometre var. Bütün birimlerimiz 4 Nisan'dan itibaren bu alanda koordineli bir şekilde çalışıyorlar," dedi. Arama ekipleri, havadan, karadan, su üstünden ve altından arama yaparak geniş bir alanı tarıyor.

ANKARA'DAN TAKVİYE EKİP GÖNDERİLDİ
Ankara AFAD İl Müdürlüğü, bölgeye takviye amacıyla bir araç, dört personel ve bir bot gönderdi. Vali Toros, bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu. Ekiplerin yoğun çabalarıyla ilgili detayları paylaşan Toros, "Bütün birimlerimiz yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Arkadaşlarımızın gözden kaçırmadan her noktayı değerlendirmesi için ekip yerlerini değiştiriyoruz. Umudumuz, evladımızı bir an önce bulmak," ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme
Batan gemi için ailelerden arama çağrısı
İzmir depreminde oğlunu kaybeden anne afetlerde görev aldı
Gemlik'te kaybolan çift bulundu, yaşlı adam taşındı
Ayvalık açıklarında tekne battı: 8 kişi kurtarıldı, doktor aranıyor
Yazılı Kanyon'da 10 kişi kurtarıldı
Yazılı Kanyon'da kaybolan gönüllüden üzücü haber geldi
