Beşiktaş Belediyesi 65+ Yaşam Ofisi, uluslararası ödülde finale kaldı
Beşiktaş Belediyesi'nin 65+ Yaşam Ofisi, OIDP 2026 Katılımcı Demokrasi En İyi Uygulama Ödülü'nde 40 finalist arasında yer aldı. Oylama 15 Temmuz 2026'ya kadar sürecek.

Beşiktaş Belediyesi'nin 65+ Yaşam Ofisi, OIDP 2026 Katılımcı Demokrasi En İyi Uygulama Ödülü kapsamında dünya genelinde belirlenen 40 finalist uygulama arasında yer aldı.

FINALİST PROJE OYLAMASI DEVAM EDİYOR
Beşiktaş Belediyesi, katıldığı Uluslararası Katılımcı Demokrasi Gözlemevi sürecinde finalist projeler arasında yer aldığını duyurdu. Açık oylama süreci ise 15 Temmuz 2026’ya kadar devam edecek. Bu süreçte, toplumsal cinsiyet ve bakım kategorisinde yarışan 65+ Yaşam Ofisi’ni desteklemek isteyenler, 'participate.oidp.net' adresinden oy kullanabilecek.

OIDP HAKKINDA BİLGİLER
Uluslararası Katılımcı Demokrasi Gözlemevi, yerel düzeyde katılımcı demokrasi pratiklerini güçlendirmeyi hedefleyen uluslararası bir kent ağıdır. 2001 yılında kurulan bu ağa, Türkiye de dahil birçok ülkeden yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları üyedir. Üyelik ücretsizdir ve ağ, vatandaş katılımına dair iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasını desteklemektedir.
Bakmadan Geçme
Beşiktaş belediye başkan vekili esnafla buluştu
Beşiktaş Belediyesi, kadınlar için İstanbul Modern'de sanat programı düzenliyor
Beşiktaş Belediyesi sağanak yağış için kriz merkezinde toplandı
Beşiktaş başkan vekili saha ziyaretlerini sürdürüyor
Beşiktaş Belediyesi, Cüneyt Arkın Parkı'nda festival düzenledi
Beşiktaş'ta çocuklara yönelik okul hazırlık şenliği düzenlendi
