Spor

Beşiktaş GAİN, Almanya'da son saniye dramı yaşadı

Beşiktaş GAİN, BKT Avrupa Kupası'nda Almanya deplasmanında NINERS Chemnitz'e 97-95'lik skorla mağlup oldu ve grup maçlarında 4'üncü yenilgisini aldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Beşiktaş GAİN, Almanya'da son saniye dramı yaşadı

Beşiktaş GAİN, BKT Avrupa Kupası B Grubu'nun 12'nci haftasında Almanya deplasmanında NINERS Chemnitz'e 97-95'lik skorla mağlup oldu. Karşılaşma, Messe Chemnitz salonunda Manuel Attard, Marko Juras ve Stefan Calic'in hakemliğinde oynandı.

MAÇIN DÖNÜM NOKTASI

Karşılaşmanın ilk periyodu 29-23 NINERS Chemnitz üstünlüğüyle sona erdi. İlk yarıyı 53-44 önde kapatan ev sahibi takım, üçüncü periyodu da 77-69 önde tamamladı. Beşiktaş GAİN, son periyotta büyük bir mücadele sergileyerek farkı kapatmaya çalıştı ancak maçı iki sayı farkla kaybetti.

OYUNCULARIN PERFORMANSI

Beşiktaş GAİN'de Ante Žižić 23, Jonah Mathews 20 ve Vitto Brown 20 sayı üretti. NINERS Chemnitz'de ise Kevin Yebo 11, Marcus Davis Jr 8, Wesley Van Beck 8, Kareem Brewster 10, Kevin Newman 8, Mark Smith 7, John Mushidi 5, Aric Holman 27 ve DeVante' Jones 13 sayı kaydetti. Bu galibiyetle NINERS Chemnitz grup içindeki galibiyet sayısını 6'ya çıkarırken, Beşiktaş GAİN 4'üncü mağlubiyetini aldı.

Bu Yazıyı Paylaş