Spor

Beşiktaş, Hoffenheim'ı mağlup etti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim'ı 3-2 mağlup etti. Futbol direktörü Önder Özen, galibiyeti Türk taraftarlara ve sel felaketi yaşayan yurttaşlara armağan ettiklerini belirtti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Beşiktaş, Hoffenheim'ı mağlup etti

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim'ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Futbol direktörü Önder Özen, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Kalite farkıyla biz kazandık. Hocayı ve oyuncuları tebrik etmek gerekiyor.” dedi.

Türk taraftarlar destek verdi

Özen, karşılaşmada 19 bin Türk vatandaşının bilet aldığını belirterek, “Bu galibiyeti önce onlara, ardından İstanbul'da sel felaketi yaşayan yurttaşlarımıza ve Beşiktaş camiasına armağan etmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Fizyoterapistin sağlık durumu önemli

Maç sırasında rahatsızlanan Beşiktaş fizyoterapisti Serdar Korkmaz hakkında bilgi veren Özen, “Sağlık durumu nedeniyle galibiyetin mutluluğunu tam yaşayamadık. Önemli olan arkadaşımızın sağlığıdır.” diye konuştu. Ayrıca, yönetim kuruluna da teşekkür eden Özen, “Bu takım, Serdal Adalı ve yönetimin eseridir. Bize büyük destek verdiler” dedi.

Bu Yazıyı Paylaş