Asayiş

Beşiktaş'ta eğlence mekanında silahlı saldırı: İşletmeci yaralandı, şüpheli yakalandı

Beşiktaş'ta bir eğlence mekanında çıkan tartışmada işletmeci Ali Ünal, müşteri Sezgin K. tarafından vuruldu. Olayın şüphelisi kısa sürede yakalandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Beşiktaş'ta eğlence mekanında silahlı saldırı: İşletmeci yaralandı, şüpheli yakalandı

Doğan Can Cesur / İstanbul - Beşiktaş'ta bir eğlence mekanında meydana gelen silahlı olayda, işletme sahibi Ali (Binali) Ünal (56) müşteri olarak gelen Sezgin K. (40) tarafından tabancayla vurularak yaralandı.

Beşiktaş\

TARTIŞMA NEDENİYLE ATEŞ AÇILDI

Olay, Ortaköy Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanında dün sabah saat 03.45 sıralarında yaşandı. İşletme sahibi Ali Ünal ile mekana eğlenmek amacıyla gelen Sezgin K. arasında tartışma çıktı. İddialara göre, Ünal, Sezgin K.’ya yanında bulunan kişilerle ilgili uyarıda bulundu. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezgin K., belinden çıkardığı tabancayla 4-5 el ateş etti. Açılan ateş sonucu Ali Ünal bacağına isabet eden kurşunla yaralanarak Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı işletmecinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Beşiktaş\

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Olayın ardından kaçan şüpheli için Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda Sezgin K., aynı gün saat 14.30 sıralarında Sancaktepe'de yakalandı. Şüphelinin üzerinde olayda kullandığı ruhsatsız Taurus marka tabanca ve şarjöre basılı 9 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan Sezgin K. hakkında 'Kasten yaralama' ve 'Ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçlarından işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Yazıyı Paylaş