Gündem

Beşiktaş''ta yağmur durmuyor, belediye ekipleri de durmuyor

İstanbul''daki yoğun yağışa karşı Beşiktaş Belediyesi, tüm ekipleriyle sahada kesintisiz çalışarak vatandaşların mağduriyetini önledi. Devrik ağaçlara müdahale edildi, mazgallar temizlendi.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Beşiktaş''ta yağmur durmuyor, belediye ekipleri de durmuyor

İstanbul''u etkisi altına alan şiddetli yağışlar Beşiktaş''ı da vurdu. Ancak Beşiktaş Belediyesi, bu zorlu koşullara karşı tüm imkanlarını seferber ederek kesintisiz bir çalışma sergiledi.

Beşiktaş\

SAHADA GECE GÜNDÜZ MESAİ

Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman, ilçe genelinde etkili olan yoğun yağış nedeniyle tüm ekiplerin sahaya indiğini ve vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için titizlikle çalıştıklarını belirtti. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan mesai, gün boyu sürdü. Şişman da çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Beşiktaş\

DOĞAN HASARA MÜDAHALE VE TEMİZLİK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbarlar doğrultusunda devrilen ağaçlara anında müdahale ederek olası tehlikeleri ortadan kaldırdı. Ayrıca, mazgalların üzerindeki yaprak ve atıkların temizlenmesiyle su baskınlarının önüne geçildi. Acil durumlar ve talepler için belediyenin 444 44 55 numaralı Çözüm Merkezi ve sosyal medya hesapları aktif olarak hizmet veriyor.

Beşiktaş\Beşiktaş\Beşiktaş\

Bu Yazıyı Paylaş