Beşiktaş'taki yangında 15 lüks araç yanarak kullanılamaz hale geldi
Beşiktaş'ta bir oto kiralama şirketinde çıkan yangında 15 lüks araç yanarak büyük hasar gördü. Yangın sonrası kundaklama şüphesiyle soruşturma başlatıldı.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, bir oto kiralama şirketinin önünde park halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı. Yangın, kısa sürede diğer araçlara sıçrayarak büyüdü ve şirketin bulunduğu binaya da zarar verdi.

Yangın nasıl başladı?
Yangın, saat 04.30 sıralarında Balmumcu Mahallesi Barbaros Bulvarı'ndaki oto kiralama şirketinin giriş katında meydana geldi. Park halindeki bir otomobilde başlayan alevler, diğer 14 lüks araca da sıçradı. Olayı gören çevredekiler, durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İtfaiye müdahalesi ve zararlar
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda yangın söndürüldü. Yangın sırasında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, 15 lüks araç büyük çapta hasar gördü. Ayrıca, oto kiralama şirketinin bulunduğu binanın dış cephesinde de ufak hasar oluştu. Yangın sonrası polis, kundaklama ihtimali üzerine incelemelere başladı.
Bakmadan Geçme
Beşiktaş'ta yağmur lise duvarını yıktı
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Demirören Haber Ajansı'nı ziyaret etti
Anadolu Efes, Beşiktaş'ı 95-81 mağlup etti
Beşiktaş'ta motosiklet sürücüsünde uyuşturucu bulundu
Serdal Adalı: Beşiktaş'ta fark siyahla beyaz kadar
Amedspor'un Galibiyet Kutlamalarında 3 İş Yeri Yandı, İtfaiye Eri Yaralandı!
