Beyazıt Öztürk, Tarkan'a 'Joker' hakkını kullanarak esprili bir çağrı yaptı
Beyazıt Öztürk, yeni programı 'Beyaz'la Joker' ile reyting zirvesine yerleşirken, Tarkan'a esprili bir çağrı yaparak program formatını onun için değiştirdiğini söyledi.

Kanal D ekranlarına 'Beyaz'la Joker' programıyla iddialı bir dönüş yapan Beyazıt Öztürk, bu kez Megastar Tarkan'a çağrıda bulundu. Yıllardır Tarkan'ı 'Beyaz Show'a konuk etmek için çaba gösteren şovmen, yeni programında 'Joker' hakkını kullanarak esprili bir davet yaptı.
PROGRAM FORMATINI TARKAN İÇİN DEĞİŞTİRDİ
Beyazıt Öztürk, programın ilk bölümüyle reytinglerde zirveye yerleşmesinin keyfini çıkarırken, Tarkan'a yönelik şakalı mesajını paylaştı. 'Tarkan için değiştirdim programı. Hani ötekine gelmedi, acaba buna gelir mi?' diyerek davetini ileten Öztürk, izleyicilerle kurduğu 26 yıllık bağın bu başarıdaki etkisine değindi.
BU AKŞAM YENİ BÖLÜM EKRANLARDA
Erdi Yapım ve CB Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği 'Beyaz'la Joker', yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de izleyiciyle buluşacak. Program, Beyazıt Öztürk'ün tecrübesi ve izleyiciyle kurduğu güçlü bağ sayesinde ekranlardaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

